Online és személyes Karrier Tanácsadás, valamint  Agile Coaching és Mentoring 
folyamatosan elérhető

Hétköznap esti időpontokban
Zoom videókonferencia programmal

vagy személyesen a 13. kerületben

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 30 7 836 836

  • forest.jpg
  • lesnaya_reka.jpg
  • michigan.jpg
  • pinktulips.jpg
  • pipacs.jpg
  • river.jpg
  • river1.jpg

Agile Coaching és Mentoring

Üdvözöllek!

1643232279883

Kiemelt szakterületem az Agile Coaching és Agile Mentoring. Közel 10 éves nemzetközi és hazai agilis szervezetfejlesztői tevékenységem során számos agilis szakembert képeztem, mentoráltam és készítettem fel Scrum Master, Product Owner vagy Agile Coach szerepkörre.
Ha ezen a területen képzeled el jövődet, vagy már benne dolgozol, de komoly elakadásod van a napi munkavégzésben, igényeld Agile Coaching és  Mentoring szolgáltatásomat itt.

Ha még csak fontolgatod a váltást, itt tudsz módszertani képzést kapni: https://www.agileexamcenter.com/all-courses/

Ha már végzett agilis szakember vagy, de szükséged lenne remote agilis projekt szimulációban való részvételre, tapasztalatszerzésre, keresd a 3 hetes Agilis Projekt Szimuláció programunkat, amelyet én vezetek: https://www.entsol.hu/ 

Ha már agilis projekten vagy, mert elnyertél egy állást vagy megbízást, de tele vagy napi szintű kínzó kérdésekkel, bizonytalansággal, elakadásokkal, igényeld Agile Coaching és Mentoring szolgáltatásomat, alkalmi vagy rendszeres jelleggel, alkalmanként 90 percben, 15 ezer Ft/díjazással.

Ha már jó ideje agilis területen vagy és a kiégés jeleit érzed magadon, akkor pedig kérd a Karrier Coaching és Tanácsadás szolgáltatásomat, lásd fő menüpont itt: https://www.humantraining.hu/

Szeretettel várlak!

Miterliné Kovács Edit 
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 30 7 836 836linov

HumanTraining